Helautomatisk espressomaskin från JURA, Varför?

Helautomatisk espressomaskin, Varför?

Du gör ett medvetet val när du väljer en helautomatisk espressomaskin eftersom...

 • Du kan välja bland ett stort sortiment av bönor.
 • Den integrerade kaffekvarnen tilltalar dina behov.
 • Du kan skapa en perfekt färsk kopp kaffe med en knapptryckning.
 • Du ser dig som en del av miljön och vill hjälpa till att skydda den på lång sikt.

Fritt val av kaffe

Med en helautomatisk espressomaskin från JURA kan du praktiskt taget välja obegränsat bland alla slags kaffebönor som finns på marknaden, allt efter din smak. Du kan unna dig en exklusiv rostning från CoffeeTime.se, smaka på en raritet du hittat utomlands eller testa en produkt från ditt snabbköp. Våra espressomaskiner från JURA extraherar det bästa ur varje blandning eller rostning.

Färskt kaffe precis när du vill ha det

Helautomatiska espressomaskiner från JURA producerar den bästa kopp kaffe du kan tänka dig – från färska bönor, nymalet och extraherat med en knapptryckning.

Rostningen ger kaffebönorna deras underbara arom. Kaffe innehåller en blandning av cirka 1000 olika aromer. Kaffe är därför ett av de mest aromatiska livsmedel som finns. Naturen har gett oss en perfekt förpackning för att bevara smaken: kaffebönan.

Optimal skötsel med en knapptryckning

Helautomatiska espressomaskiner skapar det perfekta kaffet varje gång. De har många olika inställningsalternativ för att kunna variera kaffebryggningen. På så sätt kan du njuta av de sorter och specialiteter du tycker bäst om.

Helautomatiska espressomaskiner från JURA har följande integrerade skötselprogram som kan aktiveras med en knapptryckning:

 • Sköljningen kan slås på och stängas av
 • Rengöring
 • Avkalkning (Om Claris filterpatroner inte används)
 • Enkelt byte av Claris filterpatroner
 • Rengöring och sköljning av mjölksystemet

För att kaffet alltid ska bli lika perfekt är det viktigt att ta hand om maskinen varje dag och att följa några enkla hygienregler vid hanteringen av mjölk, kaffe och vatten.

Energieffektivitet, miljövänlig & miljöintelligens

Det har alltid varit viktigt att behandla vår planet och dess värdefulla resurser med respekt. Därför har JURA utvecklat deras automatiska espressomaskiner med innovativ teknologi och energisparlägen som ser till att ingen onödig el förbrukas.

Du kan på så sätt aktivt spara energi. Oberoende tester visar att JURA's espressomaskiner är bland de mest energieffektiva kaffemaskiner som finns. Gör ett aktivt val för miljön och reducera energikostnader.

 • Njut av mer än 140 koppar kaffe från en påse kaffe (1000g)
 • Dra nytta av den reducerade elförbrukningen i våra helautomatiska espressomaskiner

Genom att förbereda kaffet direkt från kaffebönor hjälper du aktivt till att undvika slöseri. Kaffesumpen kan lätt komposteras eller användas som gödsel till prydnadsväxter. På så sätt sparas värdefulla resurser.