Ångerrätt och returnera varor till din tillfredsställelse

Ångerrätt och returnera varor

Du kan vara säker på att vi följer all EU-lagstiftning samt de riktlinjer som rekommenderas och anges för e-handel, Danska veterinär- och livsmedelsverket och andra myndigheter.

Nedan kan du läsa om våra returvillkor och skapa ett klagomål längst ner på denna sida.

Vår inställning till din tillfredsställelse

Det är vår tydliga ståndpunkt att våra varor, liksom den service vi tillhandahåller, måste vara i ordning. Detta innebär att de varor du får från oss naturligtvis måste vara i ordning och har levererats korrekt. Och att tjänsten du upplever i samband med leveransen och i kontakt med vår kundtjänst måste vara vänlig, välkomnande och effektiv.

Klagomål

Alla varor som köps från oss beviljas, jfr. Dansk lagstiftning om konsumentköp, en 2-årig reklamationsrätt för privata konsumenter (B2C. För varor med begränsad hållbarhet är rätten till reklam begränsad av hållbarheten för den angivna produkten.

Eventuella fel eller utelämnanden i leveranser från oss måste åberopas inom rimlig tid efter att felet upptäcktes. Det är din plikt att ange och på begäran visa hur felet eller defekten manifesterar sig. Om du upptäcker ett fel, vänligen kontakta oss så snart som möjligt.

Ångerrätt

För privata konsumentköp (B2C) finns 14 dagars ångerrätt, jfr. lagstiftning, från den dag de mottas. Om du väljer att avbryta ett köp, returnerar du bara artikeln i samma skick och mängd som du fick det.

När varan har mottagits tillbaka och godkänts återbetalas köpeskillingen (exkl. Porto/frakt och hantering) till ditt konto/ kort/kreditnota inom rimlig tid. Du måste bära kostnaden för returen själv.

Förbrukningsvaror som kaffe, te, kakao, sirap, choklad etc. täcks inte av ångerrätten, jfr. lagstiftning.

Lämna tillbaka

När du har skapat ett klagomål (se ovan) kommer du att informeras om adressen och vilken information du måste bifoga.

Återbetalning

Om du har rätt till återbetalning kommer beloppet att deponeras / återbetalas på det betalkort du har använt eller genom vanlig banköverföring. Detta händer inom ca. 8-14 arbetsdagar - dock max. 30 dagar.

Villkor

Det hänvisas också till våra allmänna villkor.